ALAIN/ALICE IN WONDERLAND

 

Een samenwerking tussen TI Sint-Carolus, Portus Berkenboom en het College uit Sint-Niklaas

Alain/Alice in Wonderland’, een bewerking van Yves De Pauw naar een theaterwandeling van 1.30-2h in 10 scènes. Yves De Pauw neemt ook de regie voor zijn rekening.

Yves De Pauw inspireert zich voor deze muzikale dans- en theatervoorstelling op Lewis Carolls' ‘Alice in Wonderland’ om een verhaal te vertellen over Alice of Alain die niet weet of die wel een voorbeeld wil zijn. Nu nog niet.


Klimaatwetenschappers, Klimaatontkenners, Antivaxers, Ministers van Volksgezondheid, Healthcoaches, Succescoaches, Foodies, Pro’s en contra’s,... Allemaal zitten ze in onze broekzak te wachten tot we ze aanklikken. Allemaal vertellen ze ons hoe we ons leven moeten leiden en hoe we een voorbeeld voor anderen kunnen worden. 


Het is wat om als jongere net op dit moment je vleugels te moeten uitslaan en jezelf te leren kennen. 


Meer dan 50 acteurs, dansers, muzikanten en kostuumontwerpers uit onze drie SCHOLEN zetten hun tanden in het meest succesvolle kinderboek in de Westerse geschiedenis. Meer dan 150 jaar na publicatie blijft het verhaal een fijn toevluchtsoord van waaruit we onszelf en de wereld om ons heen kunnen bekijken.

Wij zijn op zoek naar muzikanten, dansers, zangers en dit onder de leerlingen van de derde en vierde graad en personeelsleden,... uit deze drie scholen uit Sint-Niklaas. Tevens kunnen wij ook mensen achter de scéne gebruiken.

Repetities zijn voorzien op dinsdagen en donderdagen aansluitend op de schooluren (16.30-19.00 uur) en dit vanaf dinsdag 17 september 2024!

Door je in te schrijven als medewerker aan deze productie ben je reeds zeker van jouw plaatsje in de ploeg!  Door jouw auditie kan de regisseur beter bepalen wat jouw rol hierbij kan zijn!

Auditiedata is op dinsdag 10 september 2024 tussen 16.30-19.00u. (Reservedatum: donderdag 12 september 2024.)